Foodies December 2010

Foodies December 2010Heerlijk, een extra dik kerstnummer met 70 recepten en 132 pagina’s inspiratie, kortom het december nummer van Foodies is weer uit!

Zo heeft Foodies 3 verschillende driegangen menu’s met wijnadviezen van Harold Hamersma, complete feestmenu’s van voorgerecht tot nagerecht ben je helemaal klaar. Maak één van de vijf gerechten met vulling, gerechten met inhoud dus! Onmisbaar op een feestje, en dus ook in deze Foodies ‘fingerfood’, de lekkerste hapjes. Uiteraard ontbreken de toetjes, snoepjes en gebak deze keer ook niet. Naast de feestrecepten vind je de gewone recepten voor de rest van de maand.

In de Foodies kookschool leer je deze keer stap voor stap een kerststol, een kalkoen met honingkoekvulling en een limoensorbet maken. Volg de tijdloze recepten van Elizabeth Davids en lees het voorproefje uit het kookboek ‘Elizabeth Davids beste recepten’. De smaakmaker deze maand is vanille, wat is het en wat doe je er mee.

Daarnaast verteld Harold Hamersma over zijn wijnen en nieuwste wijnboek, Jonnie Boer verteld wat hij thuis eet en naast een reportage over Van Soest Chocolatier maakt Franny vier verschillende bonbons voor Foodies. De culinaire reis gaat naar het Italiaanse Turijn, Evelyne Schippers liet haar droom uitkomen met haar winkel ‘Bakfeest & Zo‘ en Vesters verteld over zijn inspiratie.

Klik hier voor een voorproefje van Foodies!

www.foodiesmagazine.nl

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.