Winnen! De Nationale Restaurantgids 2011

De Nationale Restaurantgids 2011Brutsellog mag voor Sinterklaas spelen en maar liefst 5 exemplaren van De Nationale Restaurantgids weggeven. Wat moet je ervoor doen? Laat een reactie achter op dit bericht of mail naar win[at]brutsellog.nl en vertel welk restaurant volgens jou een plekje in deze gids hoort te hebben. Ben benieuwd naar jullie tips! De actie loopt t/m 12 december! Daarna worden de 5 winnaars bekend gemaakt!

De Nationale Restaurant Gids 2011 wordt gemaakt door de makers van Smulweb en met een speciaal ontwikkelde tool en de tips van Smulweb-leden werden ook dit jaar weer de 1000 leukste restaurants van Nederland geselecteerd. De restaurants zijn ingedeeld op de grote steden Amsterdam, Den Haag, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. Vervolgens krijg je van alle 12 provincies van Nederland de leukste restaurants op een rij. Elke regio begint trouwens met een culinaire agenda en de vijf hot spots die je absoluut niet mag missen. Als extra krijg je ook nog 27 kortingsbonnen van bekende restaurants, mooi meegenomen! Met deze restaurantgids heb je dus de adressen van restaurants, die je eigenlijk niet mag missen. Helemaal handig voor een vakantie in eigen land.

Kortom wil je ook een Nationale Restaurantgids 2011? Doe dan mee, laat een reactie achter of mail, en wie weet win jij!

** Deze winactie is afgelopen ** Klik hier voor de uitslag!

Bekijk hieronder de commercial van de Nationale Restaurantgids 2011:

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

5 gedachten over “Winnen! De Nationale Restaurantgids 2011”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.