Olive December 2010

Olive December 2010Een kerst gemakkelijk, kan dat als je een indrukwekkend etentje op tafel wilt zetten met de feestdagen? Volgens Olive wel, de bekende chefs helpen je alvast een handje.

Lulu Grimes en Janine Rattcliffe maken drie verschillende menu;s met kalkoen, een klassiek kerst menu, een Italiaans kerst menu en een oosters kerst menu. Matt Tebbutt maakt een kerstmenu met producten uit het seizoen en Gordon Ramsay daagt een Olive lezeres uit in de ‘recipe challenge’, wie wint deze strijd met de kersthapjes? Helemaal makkelijk zijn de 10 hoofdgerechten die Olive deze keer bedacht heeft die je van te voren kan maken, invriest en gewoon weer warm maakt als je het nodig hebt. Uiteraard ontbrekende de zoetigheden ook niet in deze Olive, Alice Hart maakt de ‘zoete zonde’ heerlijk rijke desserts.

Verder natuurlijk ook de budget-gerechten, de snelle maaltijden die je binnen een half uur op rafel kan zetten en 31 verschillende recepten voor de hele maand december. Dit en meer lees je in deze ‘kerst’ Olive.

Klik hier voor een online voorproefje van deze Olive.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.