Ik Smelt … Het Lekkerste Boek Over Chocolade door Kolet Jansen & Sara Jonkers

Ik Smelt ... Het Lekkerste Boek Over Chocolade - Kolet Jansen & Sara JonkersDit is eigenlijk een boek wat je zeker moet lezen als je een spreekbeurt over chocolade wilt houden. Alles waar ook maar wat chocolade in zit, van chocoladepasta, chocolademelk, Melocakes, Aftereight tot Twix, staat in dit boek.

Het boek begint na de inleiding met de geschiedenis over chocolade. Daarna wordt er uitgelegd hoe chocolade wordt gemaakt en leer je dat je chocolade ook kan gebruiken voor lichaamsverzorging. Daarna kom je alles te weten over chocoladeproducten, repen en tussendoortjes met chocolade. Daarna komen de recepten met chocolade in de hoofdrol, kom je nog meer over chocolade te weten, lees je over chocolade in de boeken, film en muziek en ga je knutselen en spelletjes doen met chocolade. Als laatste in dit boek staan de chocolademusea en chocoladefestivals op een rij.

Door het boek staan er gedichten over chocolade en lees je het verhaal over Leo en zijn avonturen met chocolade. Alles wordt geïllustreerd met tekeningen van Ilah en bij de recepten krijg je een foto van hoe het er uit hoort te zien als je klaar bent met het recept maken.

Titel: Ik Smelt … Het Lekkerste Boek Over Chocolade
Auteur: Kolet Jansen & Sara Jonkers
Uitgever: Davidsfonds
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789076830827
Winkelprijs: 6,90

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)