Sugar Sweet Secrets Video

Sugar Sweet Secrets VideoDeze video van de ‘Lovely ladybird’ is het eerste taartenrecept op video uit het boek Sugar Sweet Secrets van Nanette Booij. In deze video laat @zaligzoet zien hoe je deze taart precies klaar maakt. Het helpt je misschien om toch zelf aan een fantastische taart te beginnen, want Nanette laat in de video zien dat het helemaal niet moeilijk is, en nu met de feestdagen voor de deur is een feestelijke taart helemaal geweldig als je het ook nog een zelf maakt.

Sugar Sweet Secrets Nanette BooijEr komen nog meer ‘how to’s video’s’ en jij kan via Facebook bepalen welke het wordt. Via Facebook kan je keuze maken uit 5 creaties uit Sugar Sweet Secrets. De taart of cupcake met de meeste stemmen zal het nieuwe videorecept worden van Nanette. Stemmen dus op je favoriet, of geef een reactie op Facebook waarom het juist dat taartje of cupcake moet worden!

Wist je ook al dat Nanette een eigen blog heeft? Volg haar nu ook op het blog ‘De Geheimen van Zaligzoet“. Klik op de foto om de video te bekijken op Facebook!

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.