Jamie Magazine 14

Jamie Magazine 14Vier kerst met de Olivers! Dat kan met de nieuwste Jamie Magazine die in het teken staan van de kerstdagen. Maak bijvoorbeeld eetbare kerst-cadeautjes, maak de lekkerste kerst-drankjes en cocktails of maak samen met de kinderen allerlei lekkere kersthapjes.

Verder koken met cranberries, en dan recepten die je niet alleen voor de kerstdagen gaat gebruiken, vegetarische en veganistische recepten met veel smaak en wat doen de bekende chefs met wat er overblijft van de kerstdagen? Om tijdens de kerstdagen een goede zoete afsluiter te maken vind je in deze Jamie de recepten voor de lekkerste kerstcakes en -taarten.

Daarnaast wordt er een kijkje genomen bij The Foxhunter in Abergavenny van chef Matt Tebbutt, er wordt daar gezocht naar paddenstoelen en uiteindelijk krijg je nog een paar fijne recepten van The Foxhunter. Gaat de culireis naar Madrid en Vilnius, waar de beste eettentjes worden gevonden. Uiteraard heeft Jamie weer voor een aantal weken allerlei maaltijdidee├źn op een rij gezet en vind je als afsluiter een receptstrip van Emma Tissier waarin de hulpjes van de kerstman Griekse kerst koekjes maken.

Dit en nog meer lees je in een weer ‘ouderwets’ dik nummer van Jamie Magazine. Klik hier om online te bladeren door het voorproefje van deze Jamie Magazine.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.