Koken met Sylvia Witteman door Sylvia Witteman

Koken met Sylvia Witteman Beste recepten en beginselverklaring - Sylvia WittemanOp veler verzoek heeft Sylvia Witteman een boek samengesteld uit haar populaire boeken ‘het bearnaisesyndroom’ en ‘de maillardreactie’, aangevuld met nog recenter werk uit ‘De Volkskeuken‘. De recepten moesten hedendaags zijn, want koken heeft ook in de afgelopen jaren verschillende hypes gekend en het boek mocht niet veel te dik worden.

Eigenlijk is Koken met Sylvia Witteman een kookboek wat je eerst van voor tot achter helemaal moet lezen. Ze neemt je mee door haar wereld, waarin het onder andere draait om eten. Je ogen dichtdoen en de recepten voor je kunnen halen, er staan namelijk geen foto’s in dit boek., maar die heb je dan ook helemaal niet nodig door de vertelkunst van Sylvia. Het boek is wel lekker luxe, door de zwart-witte met goudkleurige letters en een goudkleurige leeslint.

In Koken met Sylvia Witteman vind je honderden van de beste, lekkerste en leukste recepten uit twaalf jaar Volkskeuken. Kortom hou je van eten zonder beperkingen, wil je het juist zelf klaarmaken of wil je er alleen maar over lezen en verder over fantaseren? Dan ben je met Koken met Sylvia Witteman aan het juiste adres.

Titel: Koken met Sylvia Witteman – De Beste Recepten & Een Beginselverklaring
Auteur: Sylvia Witteman
Uitgever: Arbeiderspers
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789029573993
Winkelprijs: 25,00

(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.