Boodschappen November 2010

Boodschappen 11-2010Ook Boodschappen komt langzaam in de sfeer van de feestdagen. Zo wordt er een menu gemaakt voor het ‘heerlijk avondje’ met ‘de zak van Sinterklaas’ (flensjes met vulling), een wortelsoep, gestoomde kiprolletjes en speculaaspudding met appelparten en wordt er daarnaast alvast geoefend met uitpakken en worden er gerechten gemaakt met diverse vullingen.

Verder komen de heerlijkste gerechten uit je eigen oven zoals een pepernotencake, een chocoladetruffeltaart of vruchtenmueslirotsjes. Geniet van de ‘vergeten’ Hollandse groente, maak pittige gerechten voor de gure dagen, maak samen met je kind speculaaswentelteefjes of maak iets lekkers voor bij de koffie. Daarnaast in kookkunst een deelbrood met aubergine-schotel van een studente van de HAS, komen de groeten uit Schoonebeek en vind je weer een aantal goedkope recepten in de rubriek ‘budgetkoken’.

Er valt weer genoeg te lezen in dit nummer van Boodschappen.Klik hier om te zien waar en wanneer je de Boodschappen gratis kan afhalen bij een supermarkt bij je in de buurt.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.