What (Not) To Eat 2010 doot Marjan Ippel

What (not) to eat 2010Eigenlijk een beetje laat, want de nieuwste What (Not) To Eat 2011 ligt inmiddels al weer bij de drukker, maar toch dit boek vond ik in de goodiebag van Kookboek van het Jaar. Nu kunnen we ons eigenlijk wel afvragen of de voorspelde foodtrends eigenlijk wel zijn uitgekomen.

Het boek is ingedeeld in 10 trends + 1 bonus trend, te weten: ethisch eten, eighties eten, one-trick pony’s, polderromantiek, sophistithee & couturekoffie, carnivoresk, diy custom made, nouvelle fusion, neofastfood, chocoholistic en Italia. Welke trend heb jij gevolgd of vond jij de ‘foodtrend van 2010’. Het boek is een snel boek, veel plaatjes, veel verschillende lettertypes en lekker kleurrijk.

What (Not) To Eat-schrijfster Marjan Ippel is foodtrendwatcher en eigenaar van TalkinFood en schrijft maandelijks een column in delicious. over de laatste foodtrends.

Titel: What (Not) To Eat 2010
Auteur: Marjan Ippel
Uitgever: Insider Media
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789490142025
Winkelprijs: 14,50

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.