Allerhande 11/2010

Allerhande 11-2010Deze Allerhande staat in het teken van ‘tijd voor familie’, aandacht voor elkaar in 60 comfort-gerechten. Zo vind je in dit nummer een ovenspecial met maar liefst 25 oven-recepten, lees je de herinneringen over speciale familiegerechten van 3 families, allerlei gerechtjes voor een familie reunie en krijg je een ‘pannetje comfort’ oftewel fijne eenpansgerechten.

Verder testen 3 fijnproevers voor het testpanel port, welke port is het lekkerst. De Junior thuiskoks gaan aan de slag voor Sinterklaas, zo woorden er kruidnoten met wittechocolade en cacao en taaitaai-poppetjes gebakken en omdat de herfst uitnodigt om te bakken allerlei bakrecepten met specerijen in de hoofdrol, die je keuken heerlijk laten geuren tijdens het bakken.

Makkelijke, fijne recepten voor deze gure herfstdagen in deze Allerhande.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.