Good Housekeeping Christmas Cookbook 2010

Good Housekeeping Christmas Cookbook 2010Dit jaar is er ook weer een kerstspecial van het Britse magazine Good Housekeeping. Deze keer met maar liefst 185 recepten en ideeën, die maar liefst drie keer getest zijn voor publiceren, voor de feestdagen.

Het Good Housekeeping christmas cookbook 2010 begint eerst met een eeuw aan gerechten die tijdens de feestdagen worden gegeten en dat is allemaal omdat Good Housekeeping maar liefst 100 jaar bestaat en in de archieven is gedoken.

Vervolgens is het Good Housekeeping christmas cookbook 2010 ingedeeld in ‘main courses’, ‘canapes & cocktails’, ‘starters’, ‘roasts’, ‘vegetarian main courses’, ‘freeze-ahead suppers’, ‘vegetables, potatoes, stuffings & sauces’, ‘lighter bites’, ‘cakes & bakes’, ‘freezer treats’, ‘chocoholic heaven’, ‘desserts’ en ‘food gifts to make’. Uiteraard vind je in dit nummer ook de handige kalender wat je precies laat zien wanneer je wat kan maken om zo lekker snel de feestdagen door te komen. Daarnaast ook ideeën welke gerechten perfect bij elkaar in een menu passen.

Kortom ontzettend mooie en vooral feestelijke recepten. In Good Housekeeping christmas cookbook 2010 vind je geheid een gerecht voor de feestdagen.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 gedachten over “Good Housekeeping Christmas Cookbook 2010”

  1. Ik baal er zo vaan dat op ons eiland niet alles is te krijgen en ik soms genoodzaakt ben om het elders te bestellen. Zo is er wat mis gegaan met de Good Food Magazine. Heb bij TNT Good Food besteld en had het de volgende dag in de bus. Zo ook met Donna Hay. Omdat ze maar 1 persoon verkochten, ja….ik, stopten ze de levering. Ik liep al 2 nrs op achter. Kon ik bij TNT wederom terecht en nog goedkoper ook. Nu mis ik de nieuwste nog, maar houd de site in de gaten.

  2. Dat hadden zij ook doorgegeven aan het bedrijf van wie ze ontvingen, nou dat werkte dus niet zo. Maar dat is het probleem op Texel, daar verkoop je in de winter minder dan in de zomer. Daar houden ze alleen geen rekening mee. Jammer. Maar de Good Food laat ik altijd apart liggen. Maar de Kerstissue kwam maar niet. Dus raadde ze mij ook maar aan het via internet te bestellen. Maar ze gingen er wel achter aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.