La Cucina Italiana November 2010

La Cucina Italiana November 2010Italiaanse herfstrecepten in deze La Cucina Italiana van november. Maak bijvoorbeeld kleine herfstgratins, walnoten-stokbroodjes of abrikozengebakjes, deze worden stapsgewijs helemaal uitgelegd, dus mislukken kan haast niet.

Verder wordt er in de kookschool gewerkt met runderpens, wat is het precies en wat kan je er mee maken. Ook lees je alles over citrusvruchten en broccoli. wordt er gekeken naar de mode van de smaak, wat werd er gegeten in de jaren 30, 50, 60, 80 en 90? In de Italiaanse keuken wordt ook gebruik gemaakt van melk, La Cucina Italiana zet 8 recepten op een rij met melk als belangrijk ingrediënt.

Daarnaast gaat de culinaire reis naar Umbrië, het nationale park Monti Sibillini wat ook wel het groene hart van Italië wordt genoemd en interviewt La Cucina Italiana Ronald Verduijn van Trentanove, de Italiaanse delicatessenzaak in Arkel. De chef geeft tips voor twee soorten pizza en in de wereldkeuken worden er kaastaartjes uit Rusland gebakken.

Kortom, dit en alle andere vaste rubrieken lees je in deze herfstachtige La Cucina Italiana. Bekijk hier een voorproefje van La Cucina Italiana

www.cucinait.nl

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)