GoodFood Kerstspecial 2010

GoodFood Kerstspecial 2010De Nederlandse GoodFood Kerstspecial ligt weer in de winkels met weer allerlei ideeën voor de feestdagen.

Deze keer maakt Jeremy Vermolen een diner vol glitter & glamour, wordt er gekookt met een swing op de muziek van Blue Note en kookt Pat’s Kitchen een spectaculair kerstmenu. Verder maken James Martin en Jane Hornby een fijne kerstlunch en wordt er een walking diner bereidt door Marnix Beekhuizen.

Voor de jaarwisseling worden er prettige partysnacks gemaakt door Janine Ratcliffe, maakt Emma Lewis speciale warme winterhapjes voor oud & nieuw, wordt er voor de rest van de decembermaand gekookt in 30 minuten en gaat de culinaire reis naar Curaçao en wordt er geproefd van de lokale keuken. Daarnaast kan je in deze GoodFood een openhartig interview lezen met Bill Granger en krijg je een voorproefje uit het nieuwste boek van Mathijs Vrieze ‘Gezond en prijsbewust koken’.

Maar liefst 125 recepten voor de feest- en winterse dagen vind je in deze Nederlandse GoodFood met daarnaast nog veel meer achtergrond informatie en tips op culinair gebied. Kortom weer een musthave. Misschien kunnen een aantal recepten je bekend voorkomen, deze hebben eerder in de Britse GoodFood gestaan.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “GoodFood Kerstspecial 2010”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.