Kookboek van het Jaar 2010 Kookboekje

Kookboek van het Jaar 2010 KookboekjeHet is een ieniemienie kookboekje met maar 12 recepten, maar wel recepten uit de 12 genomineerde kookboeken van het Kookboek van het Jaar 2010 verkiezing “De Twaalf Genomineerde Beste Kookboeken van Nederland & BelgiĆ« en hun recepten.

De makers van de kookboeken schrijven een stukje over hun boek en de nominatie en geven een fijn recept prijs. Een groot deel van de recepten worden begeleid met een sherrytip. De kookboeken die genomineerd waren zijn: ‘HomeMade’, ‘Boekoe Kita’, ‘Hartverwarmend’, ’52 Weekendmenu’s’, ‘Denk Groenten!’, ‘Sneeuwvlokken & Haardvuur’, ‘Pascal Jalhay Proeft’, ‘Toscanini Venticinque’, ‘De Zilveren Lepel Pasta’, ‘The Grand’, ‘Receptenboek voor mijn Baby’ en ‘Topkoks voor Thuiskoks’.

Een leuk kookboekje wat er in de goodiebag zat en wie weet volgend jaar een kookboekengeschenk tijdens de kookboeken7daagse … je weet maar nooit!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Kookboek van het Jaar 2010 Kookboekje

    1. Ik was uitgenodigd bij de uitreiking van Kookboek van het Jaar, en daar werden de goodiebags uitgedeeld aan de genodigden. Er was wel een aktie dat je het kookboekje kon winnen als je een vrolijk mailtje stuurde naar kookboekvanhetjaar.nl

Reacties zijn gesloten.