BBC GoodFood December 2010

BBC GoodFood December 2010Het extra dikke decembernummer van BBC GoodFood is weer verschenen met alle ‘must-makes’ voor het kerstdiner van dit jaar.

Maak bijvoorbeeld de welbekende kalkoen met een perfecte jus die gewoon niet kan mislukken, of maak een verbluffend vegetarisch kerst-gerecht en maak een klassieke kerst pudding met brandy boter en cointreau custard. Verder geven Rick Stein, Nigella Lawson, John Torode, Jason Atherton, Hairy Bikers, Lisa Allen, Yotam Ottolenghi en Jamie Oliver hun recept voor een mooi gerecht en James Martin ontbreekt uiteraard niet met zijn sensationele desserts.

Verder wordt er voor de kerst lekker gebakken, zo maakt Phil Vickery een Kerst cake en neemt Raymond Blanc je mee in de chique patisserie en heb je geen zin om al die moeilijke recepten te maken, er staan ook genoeg makkelijke recepten voor de kerstdagen in deze GoodFood.

Kortom dit decembernummer van GoodFood is er weer een om van te smullen.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.