Kookboek van het Jaar 2010 – De Uitslag

Kookboek van het jaar 2010 uitnodigingVandaag is het zover, na een nominatieronde door een vijfkoppige jury en daarna veel stemmen door het publiek, de winnaar van het Kookboek van het Jaar 2010 is bekend gemaakt tijdens het kookboekenfeest van het jaar in ‘The Kitchen’ van de Bijenkorf Amsterdam waar tout kookboek-schrijvend en culi-pers (en uiteraard de kookboek-minnende bloggers) aanwezig waren.

Tot het allerlaatste moment zijn de winnaars geheim gebleven en de spanning was dan ook wel te voelen. Wie gaat er met de Gouden Garde naar huis? Heeft het oproepen via Twitter om stemmen geholpen of juist de persoonlijke aanpak in het restaurant zelf? Of stemt het publiek gewoon echt wat ze het mooiste, fijnste en lekkerste kookboek vinden? In ieder geval dit is het fenomenale rijtje van dit jaar geworden, eindelijk de uitslag van ‘Het Kookboek van het Jaar’ 2010.

Winnaar van de Gouden Garde, Kookboek van het Jaar 2010:
Topkoks voor Thuiskoks 3

Winnaar in de categorie Nederlands:
Home Made – Yvette van Boven

Winnaar in de categorie Vertaald
Receptenboek voor mijn baby – Jenny Carenco

Winnaar in de categorie Chefs
Toscanini Venticinque

Winnaar in de categorie Beste Initiatief
Hartverwarmend

hapjes uit kookboek van het jaar genomineerden

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.