Jamie Oliver Food Producten

Jamie Oliver Food Producten pasta pesto pastasausUit de doos vol producten kwamen ook een vijftal Jamie Oliver producten te voorschijn, testen dus. Zijn de Jamie Oliver producten dan ook echt zoveel beter dan die van een ander merk waar geen bekende chef zijn naam aan heeft verbonden vroeg ik me af. De producten die ik mocht proberen waren de Jamie Oliver chilli & garlic pesto, Jamie Oliver fusilli, Jamie Oliver green pesto, Jamie Oliver red onion & rosemary pasta sauce, Jamie Oliver tomato, olive & garlic pasta sauce. Genoeg om een Italiaanse maaltijd te maken dus, maar was het wat?

Jamie Oliver Fusilli
Wat zie je?
Mooie verpakking, met uiteraard Jamie Oliver op de verpakking. Een design-verpakking.

Wat ruik je?
Niets, het is ook een harde pasta en die zijn vaak vrijwel geurloos.

Wat proef je?
Pasta heeft weinig smaak zelf, de pasta moest wel langer doorkoken dan de pasta’s die ik normaal gebruik anders bleef het echt te al dente (beetgaar). Voor de rest merkte ik weinig verschil met de andere pasta’s die ik normaal gebruik.

Jamie Oliver chilli & garlic pesto en Jamie Oliver green pesto
Wat zie je?
Glazen potjes met uiteraard Jamie Oliver op de verpakking. De pesto’s zien er vrij authentiek uit en zien er olieachtig uit.

Wat ruik je?
Je ruikt de chili en knoflook en van de groene pesto echt de basilicum en knoflook.

Wat proef je?
Fijne smaken, niet echt overheersend. De Jamie Oliver chilli & garlic pesto heeft een pittige nasmaak.

Jamie Oliver red onion & rosemary pasta sauce en Jamie Oliver tomato, olive & garlic pasta sauce.
Wat zie je?
Glazen design potjes met uiteraard Jamie Oliver op de verpakking. De sauzen zien er ‘zelfgemaakt’ uit door onder andere de stukjes olijf.

Wat ruik je?
Beide sauzen ruiken naar een echte authentieke pastasaus met veel tomaat en kruiden.

Wat proef je?
De smaken van beide sauzen vond ik tegenvallen, ik had echt volle smaken verwacht, zeker na de geur afgaand toen ik de potjes open maakte. Er moest echt nog wat meer smaak aan het gerecht toegevoegd worden. Eigen gemaakte pastasaus is eigenlijk veel lekkerder.

Conclusie, producten waar een topkok zijn naam aan heeft verbonden hoeven echt niet veel beter te zijn dan de ‘normale’ merken.

(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)