Koken & Genieten November 2010

Koken & Genieten November 2010Gure dagen, dat herfstachtige weer, tijd voor comfort food, dat vindt Koken & Genieten ook met heerlijke gerechten uit de oven en fijn herfstgebak. Het maandmenu is ook in herfstsferen met vooraf een eiersalade met rivierkreeftjes, een hoofdgerecht van biefstuk met spruitenpuree en een nagerecht van vanille-ijs met frambozensaus.

Verder lekkere sushi-variaties, gerechtjes voor een brunch en gerechten uit het Duitse Markgräflerland, zoals aardappelrolletjes met zuurkool en ham en varkensschouder met aardappelsalade. Daarnaast is het product van de maand de amandel, in het kort wordt er wat over amandelen verteld, hoe ga je er mee om en wat kan je er mee maken. Op zoek naar een leuke traktatie? In dit nummer staat een grappige trein gemaakt van cake met Engelse drop. Dat wordt dus wellicht fröbelen in de keuken.

Uiteraard vind je ook in deze Koken & Genieten de maandelijkse rubrieken terug zoals light & caloriearm en vetarm & smaakvol. Kortom weer lekker veel snelle en makkelijke recepten voor de novembermaand. Is het je trouwens opgevallen, Koken & Genieten zit deze maand in een wat luxer jasje en de prijs is gewoon hetzelfde gebleven!

Klik hier voor een voorproefje van deze Koken & Genieten.

www.kokengenieten.nl

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Koken & Genieten November 2010”

  1. Hoi Anja,
    Heb je ook een abonnement op dit blad? Ik heb hem zelf 2 jaar geleden kado gekregen en vorig jaar zelf het abonnement verlengd omdat het gewoon een heel leuk tijdschrift is met boordevol lekkere recepten. Ik heb er nu al tig keer iets uitgemaakt en kan me elke keer weer verheugen op de nieuwe editie…
    liefs,
    Wanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.