Jamie In 30 Minuten door Jamie Oliver

Jamie in 30 minuten Jamie OliverHij is er weer, een nieuw kookboek van Jamie Oliver. Deze keer leert Jamie je in 30 minuten een volledige maaltijd op tafel te zetten. Vandaar de titel Jamie in 30 minuten.

Na het voorwoord laat Jamie je zien wat je in de keuken allemaal nodig hebt. Vervolgens beginnen de recepten. De recepten worden met drie tegelijk gepresenteerd, Jamie vindt dat dit uitgebalanceerde maaltijden zijn. De recepten bevatten een foto van het eindresultaat en foto’s van de tussenstappen. De recepten zijn in stappen beschreven.

Dit boek is trouwens interactief, recepten (of how to’s ..) met een camera-symbooltje zijn op deze site terug te vinden. Het is een leuk boek, met makkelijke en leuke recepten, maar stiekem heb ik wel betere boeken van Jamie gelezen.

Bekijk hier de introductie van Jamie in 30 minuten op YouTube:

Titel: Jamie in 30 Minuten
Auteur: Jamie Oliver
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789021549248
Winkelprijs: 29,95

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Jamie In 30 Minuten door Jamie Oliver”

  1. ik moet zeggen, ik ben zeer tevreden over de kookboeken van jamie oliver die ik tot nu toe heb.. ik zie dat deze alweer van vorig jaar is, heb ik helemaal gemist! even aanschaffen voor nog meer culinaire hoogstandjes aan het aanrecht dus;) gr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.