Haal Meer uit Je Kast! door Tal Maes & Janneke Philippi

Haal meer uit je kast Tal Maes Janneke PhilippiHeb je ook van alles in je kast staan en heb je eigenlijk geen idee wat je er mee kan maken. Tal Maes en Janneke Philippi maken 360 recepten met houdbare en verse producten in het boek ‘Haal meer uit je kast’ en zo krijg je ook verrassend lekkere gerechten uit je voorraadkast en vriezer.

Het boek is ingedeeld in verschillende kasten. Zo wordt er gekookt ‘vanuit de kast of vriezer’, met producten uit de supermarkt. In ‘let’s go bio!’ worden er recepten gemaakt met producten uit de natuurvoedingswinkel. In ‘een kast vol delicatessen’ komen de producten uit de Italiaanse en mediterrane winkels aan bod. Het hoofdstuk ‘een kast vol hemelse producten’, behandeld de producten uit de Noord Afrikaanse en Midden Oosterse keuken en het laatste hoofdstuk is ‘een kast vol exotische smaken’ met producten uit de Aziatische keuken.

De recepten zijn vervolgens ingedeeld per product, wat aan het begin van het hoofdstuk in het mandje lag. Er wordt eerst kort uitgelegd wat je met het product kan doen, vervolgens krijg je een hoofd-recept wat stapsgewijs wordt uitgelegd. Eronder vind je drie kleine recepten met het product als hoofdingrediënt. Van een aantal recepten krijg je een foto van het eindresultaat, bij weer andere recepten staan weer foto’s van het product of zijn voorzien van tekeningetjes.

Met ‘Haal meer uit je kast!’ leer je variëren met de producten die je in huis hebt en zo een verrassende maaltijd op tafel kan zetten (zonder boodschappen te hoeven doen).

Titel: Haal meer uit je kast!
Auteur: Tal Maes & Janneke Philippi
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789058978684
Winkelprijs: 19,95

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.