Foodies November 2010

Foodies November 2010Gewoon lekker, 65 recepten voor koude dagen in deze november Foodies met onder andere 5 stevige najaarssoepen en het lekkerste van Britse bodem in ‘great British food’ met onder andere een yorkshire pudding en fish ’n chips.

Daarnaast recepten voor een herfstachtige vleesvrije maandag, vegetarische recepten die ook lekker zijn voor de rest van de week. Ook lekker veel recepten die je in een handomdraai op tafel zet. De klassieker van de maand is de sole meunière en in de kookschool leer je stapsgewijs spruitjesvariatie en reerug met rode wijnsaus maken.

Verder een interview met Bill Granger over zijn nieuwste boek ‘Bill’s Basics’ en krijg je een voorproefje uit het boek ‘Bakken’ van James Peterson, wat tevens het cadeau is bij een abonnement op Foodies. Nieuw is de rubriek ‘de smaakmaker’, deze keer lees je hierin alles over olijfolie. Daarnaast kijkt Foodies mee bij restaurant Grut, wat al 20 jaar een begrip is in Nijmegen en vertelt Joost Verhoeven van restaurant Cordial wat hij thuis eet.

Herfst is echt begonnen, ook in Foodies! Klik hier om alvast een voorproefje te nemen van deze Foodies!

www.foodiesmagazine.nl

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.