BBC GoodFood November 2010

BBC GoodFood November 2010Met deze BBC GoodFood maak je je alvast klaar voor de winter en met de zestien pagina tellende special bereid je je ook al voor op de kerstdagen.

In ‘the modern vegetarian’ maakt deze keer MasterChef jurylid Monica Galetti haar favoriete vegetarische gerechten, John Torode maakt een relaxed diner voor vrienden met een pompoensoep, varkensschouder en een chocoladepudding met marshmellows.

Verder krijg je een voorproefje uit Jamie Oliver’s nieuwste boek ‘Jamie’s 30 minute meals’, recepten uit Nigella’s boek ‘Kitchen’ en lees je over de zoektocht naar Britain’s best pudding. In Gordon Ramsay’s masterclass een gerecht met sint-jakobsschelpen die hij je stapsgewijs uitlegt, het kan bijna niet mislukken. Daarnaast kan je een kijkje nemen thuis in de keuken van Thomasina Miers, krijg je tips om de winter gezond door te komen en krijg je de laatste nieuwtjes en recepten op het gebied van ‘food’ tv.

Kortom weer een heerlijk nummer van BBC GoodFood.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.