Keuken door Nigella Lawson

Keuken - Nigella LawsonNa het Kerst kookboek van Nigella Lawson, wat al 2 jaar geleden is verschenen, is het weer tijd voor een nieuw kookboek. Deze keer een kookboek uit het hart van het huis de keuken en heeft daarom de toepasselijke naam ‘Keuken’ mee gekregen.

Na de inleiding en handige tips over keukenspullen en keukengeheimen begint het echte werk. In deel 1 lees je over keukenkwesties met de familiefavorieten, looppaseten (snelle recepten), makkelijke recepten, plunder je keukenkastjes recepten, toetjes die problemen oplossen en voorraadliefde. In deel 2 ‘keukensoelaas’, kip in de keuken, weekendbakken, dinerparty’s, het troostroeren in de risotto, vlees met botten, keukenhappen en recepten tegen de zondagavondbleus.

De recepten zijn weer de typische rijke Nigella gerechten, veel verhalen uit Nigella’s keuken en veel foto’s van de recepten. Kortom dé opvolger van Nigella’s boek ‘Hoe te eten’.

Titel: Keuken
Auteur: Nigella Lawson
Uitgever: Uitgeverij Contact
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789025435257
Winkelprijs: 39,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Keuken door Nigella Lawson”

  1. Vindt Nigella erg leuk en maakt heerlijke recepten. Ontzettend jammer dat de recepten niet in het Nederlands zijn. Ik denk dat dit het programma minder interessant maakt voor velen hier in ons mooie Nederland.

    1. De site van Nigella is inderdaad alleen in het Engels, maar ja haar boeken zijn gewoon ook Nederlandstalig? (en met Google Translate kan je de Engelstalige sites gewoon vertalen naar het Nederlands, sommige zinnen zijn dan een beetje krom maar goed).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.