Eigen Taart is Goud Waard

Eigen taart is goud waardNa Lekker Blond en Hollandse Happen heeft Blond Amsterdam nu een taartenboek uitgebracht ‘Eigen Taart is Goud Waard’ met maar liefst 60 recepten voor allerhande taartjes. Het heeft weer de bekende roze kaft zoals het eerste kookboek ‘Lekker Blond’ en staat helemaal vol vrolijke illustraties uiteraard.

Eigen Taart is Goud Waard is ingedeeld in ‘a piece of cake’ met allemaal taartige taartjes, ‘bake me I’m yours’ met lekkere frisse en luchtige taarten, ‘Dutch delicious’ de lekkerste taarten van Nederland, ‘tough cookies and cutie pie’ met feestelijke cupcakes en koekjes, ‘delightful’ low fat lekkers, ‘say chees’ hartig met en zonder kaas en ‘let’s get started’ met de basisrecepten die je uiteraard ook nodig hebt. De recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en zijn in duidelijke stappen beschreven.

Door de kenmerkende illustraties is het bakboek geworden waardoor je al vrolijk wordt bij het door bladeren ervan en nog vrolijker als je een recept uit dit boek gaat bakken en ervan gaat smullen!

Titel: Eigen Taart is Goud Waard
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789021548296
Winkelprijs: 22,50

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)