Philips Airfryer

Philips AirfryerVia de mail kreeg ik een vraag of ik de Philips Airfryer wilde uitproberen. Natuurlijk, had er bij Editie NL al wat overgezien (een test met de Actifry, Airfryer en normale frituurpan) en uiteraard ben ik eens gaan googlen. Ik kwam terecht bij Mora en daar bleek dat je in de Airfryer ook kroketten en bitterballen kan bakken, Michel en Britt waren gelijk enthousiast!

Vandaag werd de Philips Airfryer geleverd en een maand lang mag ik de Airfryer gebruiken. Gelijk uitpakken, ik mag de zwarte Airfryer testen, stylish! Dus straks eens kroketten kopen en bedenken hoe we willen testen. Vergelijken tussen de Actifry en Airfryer frietjes, misschien zelfs brownie erin bakken, want dat schijnt ook te kunnen volgens het meegeleverde kookboekje.

Wat nu al opvalt, er zit een echt frituurmandje in, je kan de temperatuur instellen, er zit een tijdknop op, zodat je de exacte baktijd kan instellen en het snoer zit netjes opgerold in het apparaat, dus geen snoeren die in de weg liggen als je de Airfryer niet gebruikt.

** Update ** Mijn Testrapport staat nu op Brutsellog.eu.

Bekijk hieronder een video’s van de Philips Airfryer door oa de Gadgetman op de IDFA:

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*