De Complete Keuken van Italië

De complete keuken van ItaliëEigenlijk heet mijn boek anders, namelijk Koken met Solitaire: De Keuken van Italië, maar eigenlijk is het gewoon ‘De Complete Keuken van Italië’ maar dan met een andere kaft, en die zit er om omdat het bij mijn nieuwe Solitaire gasfornuis zat.

De Complete Keuken van Italië is ingedeeld in de hoofdstukken ‘de pizzeria’, ‘de trattoria’, ‘het restaurant’, ‘ de cucina casalinga’, ‘de bar’ en ‘de gelateria’. Daarnaast krijg je meer achtergrond informatie over ‘pizza & panini’, ‘antipasti’, ‘tagliatelle & tortellini’, ‘kaas’, ‘olie & azijn’, ‘wijn’, ‘markten’, ‘cucina povera’, ‘salami & prosciutto’, ‘campari & cinzano’, ‘gelati & granite’ en ‘het café leven’. Kortom je krijgt een goed beeld van de Italiaanse keuken.

De recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en ook van foto’s van de tussenstappen. Daarnaast vind je ook allerlei sfeerfoto’s van echt Italiaanse taferelen. Een leuk boek met een grote verscheidenheid aan Italiaanse recepten.

Titel: De Complete Keuken van Italië
Uitgever: De Lantaarn
Verschijningsjaar:
ISBN: 9789054263050

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.