Topkoks Voor Thuiskoks 4

Topkoks voor Thuiskoks 4Topkoks voor Thuiskoks is een jaarlijks terugkerend kookboek, en wat voor een boek. Maar liefst 52 nationale en internationale chefs presenteren het recept van hun favoriete gerecht en daarnaast doneer je door het aanschaffen van dit boek maar liefst 8 euro aan het World Food Programme. Hiermee krijgen 40 kinderen in Malawi een voedzame maaltijd.

Met Topkoks voor Thuiskoks kan je zelf een drie-gangen menu maken zoals het ook in een sterrenrestaurant wellicht geserveerd zou worden. In Topkoks voor Thuiskoks vind je de favoriete voorgerechten van onder andere Sergio Herman, Pierre Gagnaire en Jonnie Boer, krijg je de hoofdgerechten uit de keuken van onder andere Magnus Ek, Tom Aikens en Rose Reisman, de nagerechten zijn van onder andere Gordon Ramsay, Yolanda van der Yagt en Jaymz Pool. Kortom het zijn niet de minste chefs die hun recept presenteren.

Van elk recept in Topkoks voor Thuiskoks krijg je trouwens een foto van het eindresultaat en de recepten zijn stapsgewijs beschreven. Voor sommige recepten heb je meer ervaring nodig dan de andere, het resultaat zal in ieder geval altijd verbluffend zijn.

Ben je al nieuwsgierig naar het boek? Er zijn al wat voorproefjes te vinden zoals de gemarineerde zalm met tamago en spinazie van Emanuel Stroobant, de kip uit de oven met olijven en kappertjes van Tetsuya Wakuda en de chocolade fudgecake van Michael Caines of bekijk hier het eerste hoofdstuk uit het boek!

Topkoks voor Thuiskoks is een musthave! Al is het alleen al omdat je zo 40 kinderen aan een voedzame maaltijd helpt.

Titel: Topkoks voor Thuiskoks 4
Uitgever: TNT-Post
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789079824069
Winkelprijs: 9,95

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)