delicious. November 2010

delicious. November 2010Wijn & spijs, daar draait het om in dit nummer van delicious. Zo krijg je tips van Peter Scholten van Sucre over wat je eet bij een zoete wijn, krijg je een mini smaakcollege met de 10 gouden regels over wijn & spijs combinaties van Peter Klosse, krijg je een portret van zes sommeliers en krijg je van restaurant ‘In de keuken met Floris‘ fijne recepten met bijpassende wijnen.

Verder krijg je de heerlijkste ‘crumbles en cobbles’, krijg je een voorproefje uit het Franse kookboek ‘recettes pour bien vivre’ van styliste Marjolein Vonk en krijg je een Spaans menu volgens Valli Little. In de culigids wordt Merijn Tol er op uit gestuurd om langs de beste wijnbars te gaan en Jamie Oliver kookt deze maand met hele kip.

Kortom in deze delicious. weer veel recepten, leuke artikelen en handige tips. Klik hier voor een voorproefje van deze delicious.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)