Allerhande 10/2010

Allerhande 10-2010Heerlijk Frankrijk is het thema van deze Allerhande, zo wordt er gestoofd met de Franse slag, is de klassieker de boeuf bourguignon, wordt er een vrienden-diner a la bistro gemaakt en wordt er van de kaart een coq au vin van het Parijse wijnrestaurant Le Rouge et le Verre gemaakt.

In wie?wat?wijn? de beste Franse combi’s en ook de rubriek ‘watetenwevandaag?’ heeft een Frans tintje. Daarnaast krijg je 10 recepten voor een quiches, lees je in trenddosier meer over varkensvlees en is de basis deze keer de ui.

O ja en wist je dat Allerhande een zusje krijgt? Vanaf 25 oktober kan je bij de AH het magazine WatHandig vinden met allerlei tips op het gebied van nonfood, deze is net als de Allerhande ook gratis!

(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.