Kookboek van het Jaar 2010 – Genomineerden

Kookboek van het Jaar 2010- GenomineerdenZe zijn al een tijdje bekend, en je kan er al op stemmen: de genomineerde kookboeken van de verkiezing van het Kookboek van het Jaar 2010. De genomineerde kookboeken werden tijdens de Kunsthal Kookt op 11 september bekend gemaakt. Dit jaar zijn er vijf prijzen te winnen, vier vakjury prijzen en 1 publieksprijs. De vakjury bestaat uit Anneke Ammerlaan, foodconsultant, Willem Groeneveld, culinair fotograaf, Caroline Hulsenbeck culinair journaliste, Matthijs van der Lely, directeur Selexyz en Judith Osborn, culinaire lekkerbek, en jij kan jurylid zijn door op jouw favoriete kookboek te stemmen en misschien nog wel een leuke prijs daarmee te winnen.

Op 2 november wordt de winnaar bekend gemaakt en dat is gelijk de aftrap van de Kookboeken7daagse, wat dit jaar helemaal nieuw is. Van 2 november t/m 9 november zijn er signeersessies, kookworkshops en proeverijen rondom de meest bijzondere kookboeken van dit jaar.

Categorie Nederlands:
52 Weekendmenu’s – Onno Kleyn & Loethe Olthuis
Boekoe Kita – Mirjam van der Rijst & Harold Perreira
Home Made – Yvette van Boven

Categorie Vertaald
De Zilveren Lepel Pasta
Receptenboek voor mijn baby – Jenny Carenco
Sneeuwvlokken & Haarvuur – Jane Lawson

Categorie Chefs
Toscanini Venticinque – Harold Klawans
Pascal Jalhay Proeft – Pascal Jalhay
The Grand Amsterdam – Lise Goeman Borgesius & Quiten Lange

Categorie Beste Initiatief
Hartverwarmend
Topkoks voor Thuiskoks 3
Denk Groenten! – Frank Fol

Wie gaat er dit jaar naar huis met de gouden garde en het Magimix prijzenpakket? 2 november weten we het!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.