Boodschappen Oktober 2010

Boodschappen Oktober 2010De Landelijke keuken staat deze keer centraal in Boodschappen en wordt er een groentepot met spekjes en salie en een Spaanse wittebonensoep met kool gemaakt.

Verder worden de lekkerste stoofschotels gemaakt zoals sukadevlees met koek en appel, kip gestoofd in witte wijn met sinaasappel en selderij en vissersstoofpot met groene kruiden. In het maandelijkse menu deze keer een herfstpalet menu met een herfstsalade, geroosterde pompoensoep, rolletjes met sjalotten en aubergine en een perencake met pecannoten. Ook vind je een aantal recepten met rijst in de hoofdrol en recepten met ui als hoofdingrediënt.

Daarnaast komen de groeten uit Alkmaar, wordt er in ‘lekker vers’ een paddenstoel-gerecht gemaakt voor de kinderen, in wijn & weten staat port centraal en in kookkunst maakt een student van de HAS een hartige appeltaart.

Klik hier om te zien waar je het gratis magazine Boodschappen kan afhalen.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)