La Cucina Italiana Oktober 2010

La Cucina Italiana Oktober 2010Het is herfst in de Italiaanse keuken, oftewel in het magazine La Cucina Italiana van deze maand met maar liefst 78 herfstrecepten. Zo wordt er gekookt met en meer verteld over paddenstoelen, kastanjes, venkel en pompen.

In Brood bakken wordt een kransbrood van sorghum gebakken. De kookschool belicht deze keer het kalfskopvlees. Wat is het, wat zijn de bijzonderheden en wat kan je ermee maken? In lekker gezond lees je alles over gerst en in de wereldkeuken wordt een Franse aardappeltaart gemaakt.

De culireis gaat deze keer naar Sorrento, wat zeker in het voor- en na-seizoen de moeite waard is. Ook neemt La Cucina Italiana een kijkje in Katwijk bij de delicatessen-zaak van Victor Russo ‘Passione Italia

Ook in dit nummer vind je zoals altijd de lekkerste recepten voor een compleet menu met voorgerechten, de eerste gang, tweede gang en nagerechten. Daarbij geeft La Cucina Italiana voorbeeld menu’s en worden er bij drie gerechten de lekkerste wijnen gepresenteerd.

De herfst is begonnen, ook in de Italiaanse keuken! Klik hier voor een voorproefje van La Cucina Italiana.

www.cucinait.nl

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)