Jamie Magazine 13

Jamie Magazine 13In Jamie Magazine deze keer maar liefst meer dan 130 herfst-recepten, je leert onder andere hoe je stoofpotten maakt, hoe je oester bereidt en hoe je de lekkerste klassieke sauzen op tafel zet.

Verder zet Jamie de pizza oven aan en bakt de lekkerste pizza’s en wordt er ook een vegetarisch ontbijt gemaakt, maar dan net zo rijk als het traditionele Engelse ontbijt. Ook krijg je een voorproefje uit het nieuwste kookboek van Jamie Oliver: 30 minute meals.

Daarnaast krijg je antwoord op de vraag waarom samen eten zo goed voor je is, gaat de culireis naar Sydney en krijg je nu al het recept voor de ‘christmas cake’. Als afsluiter in deze Jamie weer een ge├»llustreerd recept en dat is deze keer de ‘Queen of puddings’ de zwarte bessen pudding.

Dit en nog veel meer lees je in deze dertiende Jamie.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.