365 Goede Redenen Om Aan Tafel Te Gaan door Stéphane Reynaud

365 Goede Redenen Om Aan Tafel Te Gaan - Stéphane ReynaudGeen kalender, maar gewoon een kookboek, maar wel een kookboek met voor elke dag een ander recept waarmee je elke dag van welk jaar dan maar ook mee kan beginnen: ‘365 Goede Redenen om aan tafel te gaan’ van Stéphane Reynaud. Stéphane Reynaud noemt het ook op de cover van het boek de eeuwigdurende culinaire almanak.

Het boek is ingedeeld in de maanden van het jaar en aan het begin van elke maand een kalender met wat er elke dag gegeten wordt en wat die maand de seizoensproducten zijn bij de groenteman, vishandelaar, slager, kaasboer en kruidenier. De recepten zijn veel al voorzien van een foto van het eindresultaat en anders voorzien van een foto van een ingrediënt uit het recept. Daarnaast vind je door het hele boek illustraties van José Reis de Matos. Naast de recepten kan je het fictieve dagboek van Marie en Léon, fijnproevers, volgen.

‘365 Goede redenen om aan tafel te gaan’ is een mooi dik boek, met verschillende Franse gerechten, desserts en taarten, en daarnaast ook een kijk- en leesboek voor culi’s.

Titel: 365 Goede redenen om aan tafel te gaan
Auteur: Stéphane Reynaud
Uitgever Nederland: Fontaine
Uitgever België: Lannoo
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789072975065
Winkelprijs: 29,95

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)