Elle Eten 5/2010

Elle Eten 5-2010Elle Eten zit in een nieuw jasje, een kleiner formaat, geen receptkaarten meer en naar eigen zeggen dikker dan anders (al valt mij dat niet op). Dit nummer staat in het teken van ‘Super Azië’, maak bij voorbeeld een snel en makkelijk Oosters menuutje of maak een geraffineerde curry, en heeft daarnaast een heuse chef’s special.

Daarnaast krijg je voorproefjes uit de nieuwste kookboeken van Tessa Kiros ‘Mezze & Moussaka’ en Tom Aikens ‘Zilt’, lees het verhaal van Rik Jansma van Basiliek in de serie ‘De Beloften’ en leer je stapsgewijs een sinaasappel-kruidkoek maken. In de chef’s special onder andere wat schaft de pot voor de kok, Elle Eten schuift aan bij de brigade, portretten van Nederlandse topkoks en een blauw druk van de professionele keuken.

Anders en toch vertrouwd met fijne recepten en boeiende achtergrond informatie.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.