Unox Blond Amsterdam Actie

Unox Blond Amsterdam ActieVorig jaar, 2009, hadden Unox en Blond Amsterdam een kookboekje wat je kreeg bij de Unox rookworsten. Deze keer kan je sparen voor 40% korting op het Blond Amsterdam Stamppot servies. Met de actiecodes op de rookworst verpakkingen kan je via de webshop of bij V&D iets uit de collectie met korting aanschaffen. De Blond Amsterdam stamppot collectie bestaat uit een roze en blauw bord, een kommetje, een rookworstplankje, een stamper en een tafelkleed.

Het is dat ik net wat servies aan het opruimen ben gegaan om ruimte te creëren anders had ik echt die actiecodes gezocht en wat leuke artikelen uit de Blond Amsterdam stamppot collectie gekocht.

(153 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

5 gedachten over “Unox Blond Amsterdam Actie”

 1. Ik ben juist aan het sparen voor mijn uitzet 🙂 Ik heb al wat Blond dingen, maar zou deze set erg graag compleet hebben… Ik heb alleen pas 1 zegeltje *sad* ! I Love BLOND!

  Liefs Ilja

 2. Hallo,

  Ik heb nu twaalf kaarten gespaard voor unox blond servies.

  Het servies was zeer snel uitverkocht.

  Dat is slecht geregeld door unox.

  Ik ben zeer teleurgesteld.

  Hopelijk word er nog even goed nagedacht bij unox pr en komt er nog een kans om servies te kopen.

  Zo niet, dan getuigt het m.i. niet voor respect voor de klant.

  Ik koop dan ook geen duur product van unox meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.