Koekjes, Cupcakes en Taarten voor Kinderfeesten door De Koekjesfee

Koekjes, Cupcakes en Taarten voor Kinderfeesten - De KoekjesfeeKoekjes, cupcakes en taarten horen echt bij een feestje en De Koekjesfee weet dat. In het tweede boek van De Koekjesfee ‘Koekjes, cupcakes en taarten voor kinderfeesten’ helpt De Koekjesfee je een handje om van een kinderfeestje een super feestje te maken.

Het boek is ingedeeld in koekjes, cupcakes en taarten, zoals de titel eigenlijk al zegt. Het hoofdstuk koekjes begint met het basisrecept voor koekjes en het recept voor Hasseltse speculaas. Vervolgens leer je hoe je de koekjes decoreert met glazuur en leer je glazuur maken. Daarna ga je zelf aan de slag en geeft De Koekjesfee allerlei leuke voorbeelden voor feestelijke koekjes.

In het hoofdstuk cupcakes, krijg je drie verschillende basisrecepten voor cupcakes, namelijk de vanille-, brownie- en aardbei- cupcake. Daarna leer je hoe je de cupcakes vult en hoe je cupcakes decoreert met verschillende soorten boterroom. Vervolgens laat De Koekjesfee weer veel voorbeelden zien van haar kinderfeestjes-cupcakes.

De taarten uit het taarten hoofdstuk maak je met het basisrecept voor cupcakes. Daarna leer je hoe je een taart vult, bekleedt en stapelt. Daarna is De Koekjesfee uiteraard weer aan de slag gegaan en heeft de meest bijzondere taarten op een rij gezet.

Uiteraard krijg je van alle koekjes, cupcakes en taarten een foto van het eindresultaat. Van sommige koekjes, cupcakes of taarten krijg je zelfs in stappen te zien hoe de opbouw er van gemaakt is. Daarnaast lees je heel veel leuke en handige tips van De Koekjesfee zelf.

‘Koekjes, cupcakes en taarten voor kinderfeesten’ van De Koekjesfee is een boek waarmee je veel inspiratie op kan doen voor een super traktatie bij een kinderfeestje!

Titel: Koekjes, cupcakes en taarten voor kinderfeesten
Auteur: De Koekjesfee
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2010
ISBN: 9789002239533
Winkelprijs: 19,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)