Koken & Genieten Oktober 2010

Koken & Genieten Oktober 2010Het is al weer oktober en de nieuwste Koken & Genieten ligt weer in de winkel. In dit nummer een waar schnitzelparadijs, met nieuwe ideeën met schnitzel in de hoofdrol, dus een keer niet een gepaneerde schnitzel op het bord.

Daarnaast een aantal recepten om thuis ook in oktober-fest stijl een feestje te vieren, wordt er van alles met brood gedaan, kan je gaan genieten van Toscaanse recepten en worden er de lekkerste feesttaarten gebakken.

Verder kom je alles te weten over peterselie en de peterseliewortel, het ingrediënt van de maand. Uiteraard in deze Koken & Genieten ook het menu van de maand en de leukste en bijzondere keukengadgets op een rij. Ook zijn er weer fijne recepten in de rubrieken ‘voorgerechten & snacks’, ‘light & caloriearm’, ‘heerlijke desserts’ en ‘vetarm & smaakvol’.

Kortom het is weer een nummer boordevol snelle en makkelijke recepten.

Klik hier voor een voorproefje van deze Koken & Genieten.

www.kokengenieten.nl

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.