Patisserie & Desserts 19

Patisserie & Desserts 19De Patisserie & Desserts is echt zo’n blad waar ik helemaal vrolijk van wordt alleen al door het bladeren en het bekijken van de foto’s, want echt de lekkerste desserts en patisserie worden op uitzonderlijke wijze in beeld gebracht. Het is dus elke keer weer een feestje als de Patisserie & Desserts op de mat ploft.

In deze Patissier & Desserts een artikel over de lekkernijen van Guadaloupe,wordt er een kijkje genomen bij de ijssalon By Toine, maakt Pascal De Deyne zijn favoriete taart en tovert Jan Verhelst van Lotus Root met specerijen. Daarnaast wordt er ook een kijkje genomen bij de ambachtelijke bakker van vandaag Jack de Wit, wordt er uitgelegd wat de cactusvijg is, worden er Arnhemse meisjes gemaakt door de bakkers van banketbakkerij van Asselt en wordt de Gentse lekkernij ‘de sneeuwbal’ besproken.

Verder wordt er in de rubriek ‘vorm & design’ andere dingen met melk gemaakt door het Culiversum, wordt er verteld over suikerriet en in de rubriek entremets wordt de souffl├ę verder belicht.

Dit en nog veel meer overheerlijke recepten, mooie foto’s en goede achtergrond verhalen vind je in Patisserie & Desserts 19!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.