Culinaire Saisonnier Herfst 2010

Culinaire Saisonnier Herfst 2010Het herfstnummer van Culinaire Saisonnier is er weer, en dat betekent weer de meest mooie recepten en veel achtergrond informatie.

In deze Saisonnier meer over gedroogde peulvruchten, in dit nummer gaan ze langs verschillende bonenkwekers, en lees je meer over het kweken van de peulvruchten en in de wintereditie van Saisonnier worden alle bonen op een rij gezet. Daarnaast gaat Saisonnier onder andere langs bij La Mare aux Oiseaux, Het Reigershof en Fred.

Hervé This laat een ander type van demi-glace zien, meer over het kweken van grotchampignons. In chefsportet deze keer vader en dochter Arzak. Verder ook meer over de wijnstreek Cognac, de Artzai-Gatza herderskaas van Idiazabal, Unique Products en de wijngaarden van Tursan. In de review de Kenwood Cooking Chef.

Uiteraard ook in dit nummer weer een uitgebreid stuk van de hoofdredacteur Joost van Roosmalen, maar ook de columns van Norbert Koreman, Carine, koffie door Paul Verbunt, groenten & fruit door Pieter Ruig, vis door Jacob Doorn, wilde verhalen door Victor Brinkhorst en vlees door Mikel Pouw ontbreken niet.

Kortom het is herfst en Saisonnier heeft de herfst weer mooi culinair in beelden en woorden gebracht!

www.saisonnier.net

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.