Foodies Oktober 2010

Foodies Oktober 2010Vandaag ligt de nieuwe Foodies weer in de winkel een nummer boordevol najaarsgerechten, want nu heeft de herfst toch haar intrede gemaakt.

Zo maak je nu de lekkerste recepten met appels en peren, zoals stoofpeertjes of hete bliksem. Ook wordt er gekookt met de ultieme herfstgroente: de pompoen. De klassieker van deze maand is de ossobuco en kan je een chique diner uit eigen keuken organiseren inclusief een driegangen-zonder-stress planning. Verder leer je in de kookschool stapsgewijs cole slaw en gesmoorde kalfsschenkel maken.

Naast al recepten gaat Foodies op zoek naar de beste culinaire adressen in Groningen, lees je over de passie van St├ęphane Reynaud (en zijn nieuwste boek) en verteld Niven Kunz wat hij eigenlijk eet. In de smaaktest deze keer balsamico azijn, welke vindt Foodies het lekkerst?

Extra deze maand is de koffiespecial. Deze special laat je zien hoe koffie van bes tot drank gemaakt wordt, verteld Marjan Ippel over de laatste trends op koffiegebied, krijg je allerlei recepten voor iets lekkers bij de koffie, een interview met baristakampioen Yakup Aydin en de lekkerste FairTrade koffiedesserts op een rij.

Kortom er valt weer veel te lezen en te maken! Klik hier voor een voorproefje van dit nummer.

www.foodiesmagazine.nl

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.