Toet en Taartkalender door Anya van de Wetering

Toet en taartkalender Anya van de weteringHet kan haast niet anders dat deze Toet en Taartkalender van Kamer 465 en Uitgeverij Snor een nog grotere hit wordt dan de Soepkalender, die al prijzen heeft gewonnen en enorm populair was. Ook deze kalender kan je elk jaar opnieuw gebruiken en er is zelfs gedacht aan het schrikkeljaar, dus eens in de 4 jaar mag je ook het recept van 29 februari bekijken (natuurlijk mag dat ook best wel vaker).

De Toet en Taartkalender bevat dus 366 recepten van de lekkerste toetjes, heerlijkste taarten en ook van koekjes en ijs. De recepten komen deze keer, naast de vrienden van de auteur, ook van totaal onbekenden via Twitter, Facebook en Hyves.

De recepten zijn allemaal geschreven in een gelijk format, alleen de illustraties en foto’s zijn per recept totaal verschillend, wat het elke dag dus weer een verrassend effect kan geven. Grappig is is dat er meerdere recepten voor onder andere tiramisu en chocolademousse hebt, en telkens is het een totaal ander recept. Zo zie je maar dat bepaalde gerechten op zoveel verschillende manieren gemaakt kunnen worden.

Bekijk vooral ook de recepten op 13 en 26 augustus op deze recepten ben ik echt bijzonder trots (ook ik was zo’n inzender van recepten, en deze zijn zowaar geplaatst op de verjaardag van de dochter van mijn vriend, met haar naam en op de ‘verjaardag’ van mijn blog).

De Toet en Taartkalender wordt echt het cadeau van het jaar voor Sinterklaas of onder de kerstboom (en alle andere gelegenheden) en eigenlijk gewoon een musthave voor iedereen die van toetjes en taarten houdt.

Titel: Toet en Taartkalender
Auteur: Anya van de Wetering
Uitgever: Snor
Verschijningsjaar: 2010
Winkelprijs: 16,95
Klik op de cover van de kalender om het te bestellen bij Uitgeverij Snor!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)