Lay’s Limited Edition – Maak De Smaak Winnaars

Lay's Maak De Smaak Winnaars nr 66 Babi pangang, Patatje Joppie en Mango Red ChiliZondag werden in het RTL-programma Life 4 You de drie winaars bekend gemaakt van de wedstrijd ‘maak de smaak’ van Lay’s chips. De top 3 zijn toch verrassende smaken, niet alledaagse chips smaken. Alle drie de smaken heb ik mogen proberen, en wat vind ik er nu eigenlijk van? Echt lekker, nee, het komt waarschijnlijk niet opnieuw op tafel te staan. Maar smaken verschillen en misschien vind jij één van de smaken wel lekker en daarop kan je uiteraard stemmen.

** Update 12 december 2010 ** de winnaar met 72% van de stemmen is geworden: Patatje Joppie! Deze smaak ga je dan ook langer in de winkel terugvinden.
Hieronder de smaken en video’s van de bedenkers:

Lay’s Limited Edition Nr. 66 Babi Pangang
Deze chips heeft vaag iets weg van vlees, meer soort van rollade, met een nasmaak van een zoete pangang saus. Maar echt het idee babi pangang, nee.

Lay’s Limited Edition Patatje Joppie
Deze chips heeft eigenlijk weg van gewone naturel chips die je net gedipt hebt in zo’n Duyvis dipsausje. Alleen nu dus al gelijk in de chips en zonder enige mayonaise.

Lay’s Limited Edition Mango Red Chilli
Deze chips smaakt echt naar mango met een pittige nasmaak. Het is echt heel vreemd om zoete chips te eten. Geen blijvertje.

(103 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Lay’s Limited Edition – Maak De Smaak Winnaars

  1. Joppiesmaakje is wel lekker, maar gemakkelijk zelf te maken als een dippie bij een naturel chippie.

    Maar wil je echt een chip met een pakkende smaak, geniet dan van een pittig tropische thrill, van iets met mango en een knisperende knalrode chill!

Reacties zijn gesloten.