Dish 31

Dish 31Dish is een kookmagazine uit Nieuw Zeeland wat elke twee maanden verschijnt. In dit augustus-september nummer nog recepten voor winterse ‘soul food’. Maar ook lekkere baksels en puddings, warme soepen en hartig gebraad.

Verder wat gaat Ferran Adria nu doen, nu hij stopt met zijn restaurant El Bulli? Dish zet ook alle culinaire foodie apps op een rij en de ‘iced delights’ cupcakes van chef Mathew Metcalfe. Daarnaast krijg je meer te weten over vanille, en de verschillende vanille-producten. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de slager, ontmoet het vlees, een mooie special wat verschillende soorten vlees belicht inclusief vleesrecepten uiteraard.

Dish is een blad met recepten, maar ook veel achtergrond informatie wat het natuurlijk ook weer interessanter maakt.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)