Taste of Home Oktober/November 2010

Taste of Home Oktober-November 2010Taste of Home, is naar eigen zeggen, het nummer 1 kookmagazine in de wereld.Taste of Home is een Amerikaans kookmagazine en verschijnt eens in de twee maanden. Zo staat dit oktober/ november nummer in het teken van de herfst. Krijg je recepten voor monsterlijke cupcakes voor halloween en krijg je recepten voor een geslaagde thanksgiving etentje.

Verder kan je alvast aan de slag met de winnende recepten voor kerst-koekjes, lees je allerlei recepten met pompoen in de hoofdrol en maak je snack met popcorn. Daarnaast laten kinderen zien dat ze ook zelf hun eigen recepten kunnen creëren en laat kookboekenschrijfster Katie Lee haar keuken zien.

Een echt Amerikaans kookmagazine, uiteraard met recepten met ingrediëntenlijstjes met Amerikaanse inhoudsmaten, dat wordt dus even omrekenen.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.