BBC GoodFood Oktober 2010

BBC GoodFood Oktober 2010Fijne herfstsmaken vind je in het oktober nummer van BBC GoodFood. Zo maakt James Martin zijn herfstrecepten met pompoen, Skye Gyngell maakt in ‘the modern vegetarian’ fijne seizoensrecepten en Raymond Blanc maakt lekkere appel desserts. Kortom herfst!

Verder maak je hapjes voor Halloween, krijg je ontbijtrecepten waar je hersenen ’s ochtends een boost van krijgen en maakt Gordon Ramsay in zijn masterclass gestoofd rundvlees met een bosuien-puree. De kinderen koken deze maand met worteltjes, wordt er een goedkoop en makkelijk gekookt voor de studenten en laat Amanda Lamb haar keuken zien aan de lezers van BBC GoodFood.

Uiteraard ook in dit nummer de lekkerste recepten uit de kookprogramma’s van de Engelse tv, staat er weer een gezond ingredi├źnt centraal en wordt er weer getest. Kortom een boordevol nummer met veel lekkers en interessante culi-artikelen in deze oktober GoodFood.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.