Allerhande 09/2010

Allerhande 09-2010Het wordt vooral variëren met groenten in de Allerhande van deze maand, je vindt in deze Allerhande namelijk maar liefst 55 recepten met 33 verschillende groenten. Zo wordt de bloemkool met een papje omgetoverd tot een gerecht van deze tijd, zonder het papje maar gewoon totaal anders en wat kan je doen met bonen.

Verder kan je de gerookte zalm in citroenolie met dille-aardappeltjes van het Stockholmse restaurant Sturehof nu ook thuismaken. Ook staat Allerhande in de keuken van bekende moeder Glennis Grace, zij maakt een Tunesische pasta, de thuiskoks maken lekkere gerechten met worteltjes als hoofdigrediënt en praat Lars met zijn Roda-held Davy de Fauw en wordt het lievelingsrecept gemaakt ‘kerriekip met ham en spinazie’.

Allerhande is gratis af te halen bij de Albert Heijn.

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)