delicious. Oktober 2010

delicious. Oktober 2010Een vleugje Frans heeft de delicious. van deze maand. Zo staat de rubriek familietijd helemaal in het teken van Franse heerlijkheden, maar ook wordt er gekookt in ministoofpotjes en ook de culigids gaat naar Frankrijk, en wel naar Marseille.

Je krijgt alvast een voorproefje uit Jamie Oliver’s nieuwste boek ‘Jamie in 30 minuten’ en een voorproefje uit 365 goede redenen om aan tafel te gaan, het nieuwste boek van Stéphane Reynaud. Verder viert Bill Granger de herfst met een feestelijk menu en in de Hollandse pot maakt Eke Mariën de allerlekkerste taarten met pruimen, appels en peren.

Neem ook een kijkje in de keuken van styliste Mariëtte de Jongh, verteld vinologe Ellen Dekkers over haar avontuur met maar liefst 600 wijnen en houdt Marjan Ippel de culi-ontwikkelingen zelfs in Frankrijk in de gaten.

Klik hier voor een voorproefje van deze delicious.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “delicious. Oktober 2010”

 1. goede middag,
  op 6oktober wilde ik het magazine van de
  de maand oktober kopen,het is nergens meer
  te koop, wel van de maand november.
  vind ik toch wel vreemd,dat het al uit de schappen is

  metvriendelijke groet
  Ans Pikaar

Reacties zijn gesloten.