La Cucina Italiana September 2010

La Cucina Italiana September 2010A Tavalo! 72 recepten voor de hele familie. Zo worden er lekkere biovette broodjes gebakken, komt er eekhoorntjesbrood met tomaat en kaas uit de oven op tafel en staan er heerlijke frambozentaartjes op het menu.

Ga mee op reis met La Cucina Italiana naar de rust en chaos van Napels. Verder wordt er een kijkje genomen in de keuken van Roberto’s in het Hilton Amsterdam. In de kookschool wordt er deze keer gewerkt met ossenstaart, wat kan je er mee, wat zijn de bijzonderheden en welke recepten maak je met ossenstaart.

Daarnaast kom je ook alles te weten over honing. In Focus Op, ligt deze keer de focus op streetfood, streetfood uit Sicilië, Thailand, Romagna, Tunesië, Toscane, China, Mexico en Turkije en ook hoe kook je zonder fornuis, recepten zonder te verwarmen. In tip van de chef wordt uitgebreid uitgelegd hoe je met couscous werkt en in de wereldkeuken wordt de aljotta gemaakt, een vissoep uit Malta.

Kortom weer heerlijke recepten uit de Italiaanse keuken en daarbuiten in La Cucina Italiana van september. Bekijk hier een voorproefje uit het laatst verschenen nummer van La Cucina Italiana

www.cucinait.nl

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.