Wining & Dining 3/2010

Wining & Dining 3-2010Het herfst nummer van Wining & Dining ligt er weer, met een cover welke de meeste stemmen heeft gekregen via Twitter.

Verder kookt Ramon Beuk met Berget Lewis en wordt er en passant lekker veel gekletst. Heerlijke recepten voor een luie zondag met bijvoorbeeld een lekker recept voor runderstoof met pompoen. In de serie ‘puur natuur’ gaat Wining & Dining langs Kwekerij Westhof, het walnotenkenniscentrum van Nederland. Tijdens de andere reis ontdekt Wining & Dining de veelzijdige smaken van Yorkshire.

Daarnaast in passie Debora Heijne en Helen Arenz van OntmoetPlanB hier proberen ze allochtone vrouwen, via enthousiaste wijze in de keuken, klaar te stomen voor een vervolgopleiding. Ruit&Rijst houden zich bezig met ‘grapes in the mix’ en in de Italiaanse keuken komen de delicatessen uit Umbrië.

Deze keer weer een heerlijk herfstnummer, met fijne recepten, heerlijke wijnen en andere culi-dingetjes.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.